torstai 6. syyskuuta 2012

Valoa saunaan

Saunan valaisin meni vaihtoon sähkösuunnittelussa. En huolinut vakiomallia, joka kuului sopimukseen, enkä sen puoleen tarjottuja led"tähtiäkään". Lupasin hankkia oman ja sähkäri asentaa sen sitten käydessään. Bauhausin kuvastosta silmään osui Ketosen Raita valaisin. Sopii hyvin vanerisaunaan tuollainen koivuvanerista taivutettu valo. Yksi valinta siis vähempänä taas.

Sähkösuunnitelmassa meni kyllä uusiksi kaikki muutkin kiinteät valaisimet. Eli valintoja riittää. Seuraavaksi pitäis päättää ulkovaloista, joista muutamia kivoja onkin jo löytynyt. Ensiviikolla alkaa luennot ja veljenvaimon kanssa varattu Habitare-reissu odottaa! Huippua päästä ilman lapsia ja miestä päiväksi pääkaupunkia ihastelemaan :)

2 kommenttia:

  1. Tää on hieno, pitääpä ottaa ylös. Millainen vanerisauna teille tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan jaetaan levyjä vähän pienemmiksi ruuduiksi ja lauteet tehdään jonkin näköisenä umpiratkaisuna. Ja lopuksi saunavahalla vaaleaksi. Tehdään sauna omin voimin ja on vielä kehittelyasteella joten lopullista päätöstä ei olla tehty toteutuksesta. Toinen vaihtoehto on leveetä lankkua lauteiksi mut seinämateriaaliksi päätyi 9mm havuvaneri

      Poista