torstai 31. toukokuuta 2012

Alehankintoja :)

Matkalla kangaskauppaan löysin puhtaasti vahingossa pukkilan pihamyyntipäiville. Mikä mahdoton tuuri! Nyt on koko talon laattahankinnat tehty ja siihen laskettu budjetti alitettu roimasti. Kuvat: www.pukkila.fi


Kylppärin tehostelaataksi valikoitui poistumassa oleva antrasiitin harmaa Kide, jossa on hauskasti valon mukana elävä pikkukuvio.



Kodinhoitohuoneeseen ja kylppäriin tulee valkoinen 10x20 Color lattialaatta. Aluksi nikottelin ajatusta valkeasta lattiasta mutta kun halvalla sai niin ensipeäilyksen jälkeen valinta on alkanut tuntua ihan hyvältä. Pinta on tosi karhea, joten lasten ei luulisi kovin helposti liukastelevan.
Kodinhoitohuoneeseen välitilanlaataksi valikoitui vaaleansinertävä Keto, myös pienellä kuvioinnilla. Antaa kivasti kontrastia mustien kaappien kanssa, jotka kodinhoitohuoneeseen on suunnitteilla.


Kylpyhuoneen seiniin löytyi vielä mattavalkoinen 15x15cm laatta ja pikkuvessan lattialle tumman harmaa 10x10 laatta, joten nyt on vuokrakämppämme pikkueteinen täynnä laattapaketteja.


Viikkoa aiemmin Ikean poistosta löytyi vielä Godmorgon -sarjan 100cm leveä allaskaappi vessaan valkoisella valumarmorialtaalla, joten halvalla päästiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti